Boekhouder in Laren (op afstand)

Controller Amsterdam

Rap-Co is de controller voor Amsterdam en omstreken. Met financiële rapportages en dashboarding bieden wij bedrijven inzicht in de actuele situatie en geven we sturing aan de cijfers. Voor betere beslissingen en een gezondere organisatie.

Neem contact op
×
Boekhouder in Laren (op afstand)

Services

Risico’s beperken. Kansen ontdekken. Met rapportage, controlling en consultancy bieden we alles om structureel meer uit je onderneming te halen.

Boekhouder in Laren (op afstand)

Over ons

Wij zijn Rap-Co. Met ruim 25 jaar financiële ervaring in het MKB weten wij de vinger snel en efficiënt op de zere plek te leggen. In iedere organisatie.

“Met persoonlijke aandacht en altijd uitgaande van de belangen van de opdrachtgever. Een aanrader.”

Boekhouder in Laren (op afstand)

Controller in Amsterdam (op afstand)

Rap-Co is jouw controller in Amsterdam. Wij voeren controlling ‘op afstand’ uit. Dat betekent dat we je vooral telefonisch en online ondersteunen op een moment dat het jou uitkomt, met een paar jaarlijkse evaluatiegesprekken om grip te houden op het proces. Zo hoeven we je niet te storen op kantoor. Op die manier fungeren we als toegankelijke sparringpartner en adviseur op het gebied van financiën en strategie en helpen we bedrijfsblindheid voorkomen. Snel, efficiënt en net zo effectief.

Boekhouder in Laren (op afstand)

Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten.

Wat is finance controlling?
Finance controlling draait voornamelijk om het aanleveren van volledige en up-to-date financiële informatie, zodat managers en andere stakeholders beter op tijd bij kunnen sturen en betere beslissingen kunnen nemen.
Wat levert een controller op?
Als controller voor Amsterdam voorzien we lokale ondernemingen van inzicht. Inzicht waarmee je je resources beter in kunt zetten, je bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever in kunt richten en je meer omzet uit je onderneming haalt.
Hoe gaat het in z’n werk?
Geen organisatie is hetzelfde. Dat vraagt om maatwerk. Daarom gaan we eerst na wat je precies nodig hebt om te groeien. Op basis daarvan gaan we aan de slag met een financieel dashboard, analyses en rapportages. We bespreken de resultaten wekelijks of maandelijks met je.

Ook weten hoe je er nu écht voor staat en waar je je organisatie kunt verbeteren? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van Rap-Co als controller in Amsterdam.

Neem contact op