Boekhouder in Laren (op afstand)

Controller Rotterdam

Overzicht, inzicht en strategische sturing. Met rapportages en controlling op afstand bieden wij je betrouwbare data voor betere bedrijfsbeslissingen en een financieel gezonde organisatie. Wij zijn jouw controller in Rotterdam.

Neem contact op
×
Boekhouder in Laren (op afstand)

Diensten

Wij ondersteunen en adviseren managers met cijfermatige onderbouwde informatie uit overzichtelijke dashboards en scherpe analyses.

Boekhouder in Laren (op afstand)

Over ons

Eerlijk en recht door zee. Met jarenlange MKB-ervaring op het gebied van boekhouding en strategie durven wij wél te zeggen waar het op staat.

“Met persoonlijke aandacht en altijd uitgaande van de belangen van de opdrachtgever. Een aanrader.”

Boekhouder in Laren (op afstand)

Controller in Rotterdam (op afstand)

Rap-Co is jouw controller in Rotterdam. Op afstand. Dat houdt in dat we voor het opstellen van financiële rapportages en het maken van analyses je niet meer lastigvallen op kantoor, maar dat we de resultaten voornamelijk telefonisch en online met je doornemen. Gewoon op een moment dat het jou het best uitkomt. Efficiënt, effectief en altijd bereikbaar voor als je nog vragen hebt. Zo kun je zelf eenvoudig blijven doen wat je het liefste doet: het runnen van je bedrijf.

Boekhouder in Laren (op afstand)

Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten.

Wat doet een controller?
Als controller voor Rotterdam zorgen we voor realtime bedrijfsdata met betrekking tot de financiën en jouw KPI’s. We maken analyses, prognoses en strategische planningen, zodat je grip houdt op je bedrijf – en je winst.
Waarom heb ik controlling nodig?
Controlling verbetert de bedrijfsvoering en maakt je onderneming financieel gezonder. We bieden namelijk niet alleen inzicht, maar ontdekken ook kansen voor besparingen en optimalisaties op het gebied van efficiëntie en effectiviteit.
Hoe werkt het?
We komen graag met je in contact om te bepalen waar jouw onderneming het meeste baat bij heeft. Op basis daarvan gaan we aan de slag met een financieel dashboard, rapportages en bereiden we adviezen voor die we wekelijks of maandelijks met je bespreken.

Neem contact op