Rap-Co

Diensten

×
Financieel dashboard

Financieel dashboard

Door middel van maandelijkse overzichtelijke rapportage heb je direct inzicht in de financiële situatie & ontwikkeling van je bedrijf. De rapportages worden volledig afgestemd op jouw bedrijf met voor de voor jou specifieke key-performance-indicators.

Jaarrekening Analyseren

Jaarrekening analyseren

Onze jarenlange ervaring heeft ons veel inzicht gegeven in belangrijkste kostenposten in veel branches. Op basis van de door ons opgedane kennis kunnen we gericht advies uitbrengen op welke kostenposten te besparen is.
Onze rapportages zijn dusdanig ingericht dat we het nodige voorbereidende werk voor de accountant verrichten waardoor de accountantskosten aanzienlijk kunnen dalen. Last but not least: Rap-Co geeft wel het volledige inzicht maar bespaart een dure controller in loondienst.

Bedrijfssanering

Bedrijfssanering

De wereld is volop in beweging en bedrijven moeten meebewegen om verder te kunnen groeien of te overleven. Wij denken graag mee hoe je bedrijf verder te ontwikkelen om toekomstbestendig te maken. Daarnaast spelen ondernemers wellicht met de gedachte het stokje over te dragen aan familie of te verkopen aan derden. Dit is een specialistisch traject waar goed over nagedacht moet worden waarin wij door onze ervaring kunnen adviseren en meedenken.

Procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie

Met advies op het gebied procesoptimalisatie van Rap-Co ontdek je waar er in jouw bedrijf ruimte voor verbetering is.

Bedrijfskosten besparen

Bedrijfsblindheid voorkomen

Ondernemers zijn dag & nacht bezig met hun onderneming en zijn er vaak zo in verweven dat een vorm van bedrijfsblindheid op de loer ligt. Door onze frisse blik en jarenlange ervaring in diverse branches, kijken we onbevangen naar bedrijfsprocessen en kansen & bedreigingen.