Bedrijfssanering

Bedrijfssanering

Een bedrijfssanering, reorganisatie of verandering van werkprocessen maakt financiële ruimte vrij en stemt investeerders of schuldeisers weer tevreden. Bij Rap-Co adviseren we je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op
×
Procesoptimalisatie

Slimme veranderingen

Onze analyse van de cijfers laat zien op welke onderdelen jouw bedrijf zich kan aanpassen, zodat je beter voldoet aan de vraag van de markt.

De diensten van Rap-Co

Juiste maatregelen

Onze specialisten weten precies welke maatregelen jouw onderneming weer financieel gezond maken. Van sanering tot reorganisatie.

Jaarrekening Analyseren

Makkelijkere afspraken

Ons cijfermatig onderlegd advies maakt het ook makkelijker om goede afspraken te maken met crediteuren en een akkoord te sluiten.

“Met persoonlijke aandacht en altijd uitgaande van de belangen van de opdrachtgever. Een aanrader.”

Business intelligence & analytics software

Bedrijfssanering, reorganisatie & werkprocessen

Met de inzichten uit het financiële dashboard geven we richting aan je cijfers en geven we aan welke maatregelen je bedrijf weer de juiste kant op laten bewegen. Denk hierbij aan een reorganisatie, het optimaliseren van bestaande processen of aan een bedrijfssanering waarbij we adviseren onrendabele bedrijfsdelen af te stoten, soortgelijke afdelingen samen te voegen en/of terug te keren naar kernactiviteiten. Altijd een passende oplossing.

Rap-Co Huizen

Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten.

Wat is bedrijfssanering?
Bij een bedrijfssanering maakt men een einde aan een ongezonde financiële toestand van een bedrijf door te ‘snijden’ in de bedrijfsvoering, kosten te besparen en zo een faillissement af te wenden.
Wanneer moeten bedrijven saneren?
Sanering is een oplossing voor bedrijven die in financiële problemen verkeren en structureel hun betalingsverplichtingen niet meer na kunnen komen en daardoor te maken hebben met schuldeisers.
Wat levert sanering op?
Een sanering van een onderneming verbetert de liquiditeitspositie en zorgt ervoor dat er meer rendement behaald wordt uit de bedrijfsactiviteiten. Daarnaast stelt het je in staat makkelijkere regelingen te treffen met schuldeisers.

Last van schulden? Beter inspelen op nieuwe situaties en de continu veranderende marktvraag? Laat de specialisten van Rap-Co je adviseren en ontdek hoe je jouw bedrijf financieel weer op het juiste pad krijgt. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op