Jaarrekening Analyseren

Jaarrekening analyseren

De jaarrekening analyseren vormt de basis van je financiële dashboard. Bij Rap-Co verzamelen, analyseren en presenteren we jouw bedrijfsgegevens zodat je betere beslissingen kunt nemen.

Neem contact op
×
De diensten van Rap-Co

Richting

Door een goede analyse geeft de jaarrekening richting aan het te voeren beleid. Het biedt overzicht en geeft vooral duiding aan de cijfers.

Bedrijfskosten besparen

Relevante gegevens

We nemen alleen relevante gegevens mee in de analyse. Zo halen we het maximale uit alle beschikbare data. Effectief en efficiënt.

Bedrijfssanering

Betere beslissingen

Het doorgronden van de jaarcijfers levert je betrouwbare informatie op waarmee je goed onderbouwde bedrijfsbeslissingen kunt nemen.

“Met persoonlijke aandacht en altijd uitgaande van de belangen van de opdrachtgever. Een aanrader.”

Business intelligence & analytics software

Professionele analyse van de jaarrekening

De jaarrekening analyseren helpt je niet alleen belangrijke beslissingen te nemen, maar het helpt ook om verantwoording af te leggen aan de Belastingdienst of eventuele stakeholders. Je wilt dan natuurlijk wel een goede analyse kunnen overleggen. De specialisten van Rap-Co hebben jarenlange ervaring in het analyseren van bedrijfsgegevens en presenteren je resultaten en conclusies die er echt toe doen. En dat in begrijpelijke taal.

Rap-Co Huizen

Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten.

Wat is een jaarrekeninganalyse?
Bij het analyseren van de jaarrekening interpreteert men de jaarcijfers. Zo zie je dus niet alleen hoe een bedrijf er financieel voor staat, maar je kunt er ook prognoses en planningen mee maken.
Waarom moet je de jaarrekening analyseren?
Door de jaarrekening te analyseren haal je betrouwbare informatie uit de cijfers. Daarmee kun je zelf betere bedrijfsbeslissingen maken, maar bijvoorbeeld ook de kredietwaardigheid van prospects beoordelen.
Hoe werkt de analyse van een jaarrekening?
De jaarrekening analyseren is een uitgebreid proces. Hierbij kijkt men naar de balans en vergelijkt o.a. het vermogen, de winst- en verliesrekening, de cashflow en andere relevante financiële kengetallen (ratio’s).

Laat de specialisten van Rap-Co ook jouw jaarrekening analyseren en ontdek hoe je er nu echt voorstaat met je onderneming. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact op